15 980 SEK9 595 SEK
15 980 SEK9 595 SEK

Personbarriärer

Personbarrärer och effektiva köstolpar med antingen band eller rep. Dessa köavskiljare är väl anpassade för en professionell offentlig miljö, för event, arenor, restauranger, klubbar och annan verksamhet. Hos Personbarriärer finner ni även andra relaterade produkter, infotavlor, menyställ och fästen.


Personbarriärer med band: Ett mycket populärt val av avgränsningsstolpar är personbarriärer med band. Banden finns tillgängliga i olika färger och längder, stolparna finns även de i flera olika färger och utföranden. Dessa är lämpade för exempelvis arenor, kiosker och event. Går även bra att kombinera med infotavla. Dessa avskiljare markerar väl köer och ingångar, avspärrade områden etc.  

Rep till personbarriärer:
Snygga rep till Era personbarriärer. Repen finns tillgängliga i flera utföranden, längder och färger. Välj den modell och färg som passar Era behov bäst. Dessa rep håller hög kvalitet. Skapa en bra omgivning med stiliga rep till Era köavskiljare. Till personbarriär går även att köpa till fästen för repen, som ni på ett smidigt sätt kan fästa i väggen där repen kan kopplas på.


NYHET:
Vi har nu tagit in de högt uppskattade menyställen. Visa upp Er meny på ett stiligt och effektivt sätt. Dessa lämpar sig även utmärkt för att visa upp ett schema, en broschyr eller annan information som ni önskar skylta med.


Köavskiljare: Vi har allt från enkla köavskiljare till personbarriärer som är exklusivt designade. Hitta den stil som passar Ert behov bäst! Varför inte lyxa till det lite extra och använda en mer exklusiv modell som får folk att höja på ögonbrynen. Ett annat alternativ är att välja en stolpe som passar Ert färgtema för att förgylla omgivningen lite extra. De klassiska stolparna i guld eller rostfritt är de mest populära personbarriärerna. De fungerar utmärkt på de flesta platser och med ett stiligt rep till dessa får ni en fin avgränsning, kö eller entré. 

{{::gettext('Back to top')}}